Besøg museet

Det kan du opleve på Oldemorstoft:

  Udstillinger:
  På Oldemorstoft kan du opleve faste udstillinger om egnens landbrug, der vises igennem en større samling af maskiner, redskaber og inventar fra første halvdel af det 20. århundrede; Ligesom vi fortæller historien om grænsebevogtningens historie, primært fra 1920 og indtil Danmark trådte ind i Schengen-samarbejdet. En rundvisning i udstillingerne koster kr. 450,-

  I perioden 2018-2020 arbejder vi kraftigt på at forny vores faste udstillinger, idet vi i fremtiden kommer til at samarbejde med Dansk Told- og Skatteforbund om opbygningen af en ny, permanent udstilling der bygger på det tidligere Dansk Told- og Skattemuseums - samt på Oldemorstofts egne - samlinger.

  Sæsonens faste aktiviteter:
  Oldemors Kaffebord Palmesøndag, Majfest, Børnedyrskue, Aktiv Ferie i uge 28 og 42 samt juleaktiviteterne for daginstitutioner i november og december.

  Oldemors Café: I vores hyggelige selvbetjeningscafé kan du købe en kop kaffe eller te samt hjemmebagte småkager. Du må gerne medbringe egen madpakke. For rejsegrupper kan vi arrangere håndmadder fra Super Brugsens delikatesse. Ring og hør om mulighederne.

  Udendørs arealer:
  Vores frugtlund, Oldemors Abildgård, er resultatet af en større undersøgelse af de sønderjyske frugthaver. Da man i sin tid samlede de ”danske frugtsorter” ind, stod Sønderjylland uden for arbejdet og derfor findes en række rent sønderjyske frugtsorter kun i dag, da vi med en gammel pomologi i hånden har været ude og lede efter dem. Besøg Oldemors Abildgård og stift bekendtskab med Karen Hanses Æble, der stammer fra Hejsager, med Alsisk Voksæble fra Kær Hestehave eller med den alsiske kogepære Kleffeluner, der måske kan spores helt tilbage til 1600-tallet. En rundvisning i Oldemors Abildgård koster kr. 450,-

  På vores smukke grønne arealer kan man også nyde sin medbragte mad.

  Sidst opdateret 29.08.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Museum Oldemorstoft Bovvej 2 6330 Padborg tlf: 7376 6436 museumoldemorstoft@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854